Passa al contingut principal

Tallers d'Art versió estiu '21

 



Us volem presentar el nostre particular “TALLERS D’ART VERSIÓ ESTIU”,aquesta serà per a nosaltres la segona edició de la versió d'estiu!

Treballarem amb infants i joves de 5 a 16 anys, en grups reduïts i seguint la metodologia que tenim durant el curs on els grups treballen rotativament amb les especialitats que aportem l’equip de mestres de tallers d’art: David Casals/dibuix i pintura i  Marta Postico/ceràmica, si tenim prou grups incorporarem una tercera disciplina, el teatre!!!! 

El taller es portarà a terme (sempre que el temps ens ho permeti) a l’aire lliure on podrem gaudir de la natura per aprendre a representar-la i a expresar-nos a través d’ella. Transportarem les nostres especialitats a aquest espai exterior, on treballarem, entre altres: el dibuix del natural, l’expressió dels colors, les intervencions artístiques en l'espai exterior i les construccions amb elements naturals. Adaptarem cada proposta al grup i a les necessitats de cada alumne i donarem totes les facilitats per tal de promoure l'expressió mitjançant l’art. 

L'equip de Tallers d’Art transmetrà confiança, prudència i responsabilitat. L'art és una eina extraordinària, quasi una medicina per a tornar a connectar amb les petites coses de cada dia. Obrir aquesta versió estiu de Tallers d’Art vol dir acollir, vol dir reconèixer que estem dins una realitat diferent. La facilitat que tenim per treballar a l’exterior i la proposta pedagògica per aquest estiu ofereixen un marc d'expansió i d'estima necessari en aquests moments. 


Adaptarem els protocols d'higiene segons les instruccions que determina el departament de sanitat, reduïm el nombre d'alumnes per grup i treballarem el màxim possible en espais oberts. Farem tres grups de 10 alumnes, però si hi ha més demanda inclourem a l'equip altres artistes.


Les inscripcions es faran telematicament fins el 22 de juny a l'enllaç tallers d'art versió estiu 2021 que trobareu també a la web de l'Ajuntament www.centelles.cat

Per aquells que no els sigui possible també podran realitzar les inscripcions presenciament  a la Casa de Cultura c/Jesús 25 de Centelles  els dies 8, 15 i 22 de juny de 17 a 19h.

Per més informació :  tallersdartcentelles@gmail.com


Com fer la inscripció online a Tallers d'Art Versió Estiu 2021?

  1. Descarregar i imprimir el full d’autoritzacions, emplenar-lo i signar-lo: >>Autorització<<

  2. Descarregar i imprimir la declaració responsable del COVID-19, emplena-la, signa-la. La no signatura d’aquest document representa la NO inscripció al curs. >>Responsabilitat covid<<

  3. Omplir la inscrpció on-line.>>Inscripció<<

  4. Escanejar o fotografiar i adjuntar la documentació a la inscripció: autorització, declaració responsable i DNI.

  5. Fer el pagament de l’import total amb targeta.

Fets tots aquests passos, la inscripció ja estarà tramitada i realitzada. Rebràs un correu de confirmació amb el resum de totes les dades facilitades.

Serveis Socials facilitarà beques i ajudes per aquelles famílies que ho necessitin. (cal posar-se en contacte amb el servei directament).

Recordeu que aquelles persones que no puguin fer la inscripció online o el pagament amb targeta, us podeu adreçar a Tallers d'Art c/ Jesús 25 , Centelles els dimarts 8, 15 i 22 de juny de 17 a 19h.

                                                       


Cap inscripció serà definitiva fins que no es faci el pagament del taller.

Cal portar roba vella o una bata per no embrutar-se,  una motxilla i una ampolla d’aigua per beure. La resta de material estarà inclòs en el preu.

  

Dates i Horari 

Del 28 de juny al 28 de juliol 

Tardes de dilluns i dimecres de 5 a 7.

Preu de les 5 setmanes  70€

Màxim 30 alumnes en tres grups, per obrir més grups farem llista d’espera.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

preinscripcions curs 2021-2022 Escola d'Arts de Centelles

I aqui teniu l'informació de les preinscripcions curs 2021-2022 el formulari per fer la prinscripcio el trobeu en els seguents enllaços: tancada preinscripció!!!!! els formularis d'incripció son a l'entrada de INSCRIPCIONS
  A punt per iniciar un nou curs!  Ja podeu inscriure-us als cursos de l'Escola d'Arts ,  els que heu fet la preinscripció rebreu un mail de confirmació presencialment els dies 9, 14 i 16 de setembre  al c. Jesús, 25 de  Centelles de 18 a 20h aviat us podrem informar de les mesures covid establertes  pel poder començar el curs inscripcions Online TALLERS D'ART ESCOLA DE MÚSICA